Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

8 augusti - 9 augusti
kl. 09.00 - 16.00
Friluftsgården Solvik

Minikollo med Eskilstuna Guif

Minikollot riktar sig till åldern 6-18 år och anordnas de två första helgerna i augusti. Man kan ansöka om plats till antingen 1-2 augusti eller 8-9 augusti. Det går att söka till bägge helgerna men du kan bara beviljas en helg. Kollot arrangeras av Eskilstuna Guif och hålls på KFUM Solviks fina gård vid Väsbyviken/Mälaren.

Under kollot kommer vi ha tid för lek, pyssel, bad, grillning, spela boll, fiska, paddla kanot, vattenlekar och mycket annat beroende på väder. Det kommer finnas prova på-inslag av handboll men det är inte ett handbollsläger. Det är ett helgkollo för att ha kul och träffa nya vänner! Under helgen serveras frukost, lunch och mellanmål båda dagarna samt grillning på lördagskvällen.

Upphämtning sker lördag morgon med buss i Eskilstuna och vi är i Solvik 09.00. Övernattning mellan lördag och söndag sker på kollogården och kollot avslutas söndag 16.00 då bussen går tillbaka till Eskilstuna.

Ansökan
Kollot är helt kostnadsfritt och öppet för alla mellan 6-18 år. Ansökan görs senast 12 juli via mail till minikollo@guif.nu.

Vi kan ta emot cirka 25 barn per helg och besked om plats lämnas via mail senast 24 juli.

I din ansökan behöver vi följande uppgifter:

Den sökande
Namn
Kön
Ålder
Adress
Telefonnummer
Mailadress
Allergier
Vilken period/helg du söker

Målsman/vårdnadshavare
Namn
Adress
Telefonnummer
Mailadress

Välkommen med din ansökan!

Information
Biljettinformation Kostnadsfritt!
Evenemangsplats Friluftsgården Solvik

Solvik, Torshälla