Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

28 juli - 30 juli
kl. 08.00 - 15.00
Nyby Torshälla ridklubb

Sommarkul i stallet

Dagläger i stallet på Nyby Torshälla ridklubb 28-30 juli, 08.00-15.00.

Alla barn har rätt till ett roligt sommarlov! Vi erbjuder ett läger på ridskolan som är möjligt efter beviljade pengar via kommunens lovstöd. Tack vare lovstödet är lägret kostnadsfritt för deltagarna.

Vi vill att du ska få uppleva det fantastiska med att umgås med hästen och känna den gemenskap som den bidrar till i stallet. En rolig upplevelse i stallet med mycket lek, fysisk aktivitet, trevlig samvaro och nya upplevelser. Sista dagen avslutar vi med en provtur i sadeln för de som vill. Vi äter frukost, lunch och mellis ihop, allt ingår. Som förälder har du möjlighet att vara med, men det är inget krav.

Lägret är öppet för barn i åldern 8-12 år och det finns 12 platser. Inga förkunskaper krävs. Förtur ges till deltagare från följande områden: Lagersberg, Fröslunda, Nyfors, Årby och Skiftinge samt Krusgården i Torshälla

Ansökan görs via mail till info@ntrk.org senast 19 juli. I anmälan behöver vi barnets och målsmans namn, barnets personnummer, telefonnummer till målsman, mailadress samt eventuella allergier. Anmälningar som inkommer efter 25 juni får svar 22 juli.

Vid överblivna platser kan vi även fylla upp från andra bostadsområden än de ovan. Du kan anmäla ditt intresse redan nu. Dessa platser släpps 23 juli.

Välkommen med din anmälan!

Information
Biljettinformation Kostnadsfritt! Se information om anmälan i texten.
Evenemangsplats Nyby Torshälla ridklubb

Folkestavägen 2, Torshälla

Arrangör Nyby Torshälla Ridklubb 016-388960 Skicka e-post Länk till arrangör